För familjemänniskor

Mysigt badrum med modern inredning för en tidsenlig vattenglädje

Ett mysigt badrum erbjuder avkopplande vattenglädje för hela familjen. Den varma atmosfären skapas av jordnära pastellnyanser och naturmaterial. Den funktionella inredningen får en personlig prägel av snygga trädetaljer och eleganta accessoarer. Ett symmetriskt rumskoncept betonar den rätlinjiga designen och harmonierar med blandarnas minimalism.

Wellness-badrum i varma trätoner.
Mysig inredning i ett modernt badrum

Familjebadrum med mysatmosfär och naturlig elegans

Önskar du dig ett mysigt badrum med varm atmosfär i ditt nya eller kärleksfullt renoverade hem? Om din planritning är rektangulär är det en god idé att dela upp utrymmet symmetriskt för att använda utrymmet på bästa sätt. Vid speglarna på vänster och höger sida finns två identiskt utrustade tvättplatser. Badrumsmöbler av trä, rektangulära tvättställ och kromblänkande blandare finns på var sida i harmonisk dualitet. Det inbyggda badkaret är placerat i rummets flyktpunkt. Praktiska avställningsytor till vänster och höger ger plats åt tillbehör. Ljusa färger i jordfärgade nyanser ger miljön en varm naturlighet. Lampor i lantlig stil och noggrant arrangerade accessoarer framhäver den personliga stilen utan att överbelamra interiören.

Moderna blandare för effektiv vattenglädje i familjebadrummet

Med sitt reducerade formspråk ger blandarna i hansgrohe serien Metris det mysiga badrummet en elegant touch. Deras mjukt svängda linjer och ytor av blänkande krom harmonierar med badrummets varma design. Innovativa hansgrohe teknologier i blandarna sörjer för att vattnet regleras bekvämt och miljövänligt.

Moderna blandare i inbjudande miljö

I det mysiga familjebadrummet bildar trä och jordfärgade nyanser bakgrunden åt de kromblänkande blandarnas reducerade design.

Mysigt badrum med detaljer i trä och blandare i krom.