Stort ljusinsläpp och hemtrevlig känsla

Hemtrevligt badrum i ljusa färger med inredning i naturmaterial

Ett stort rum under takåsarna ger plats åt det hemtrevliga badrummet. Fräscha, vita väggar och ljust brädgolv fångar upp och förstärker dagsljuset. I den mysiga miljön bidrar livfulla trädetaljer till den rektangulära inredningens naturliga utstrålning. Blandarna sätter en modern prägel med sin organiska förening av form och funktion.

Mysigt badrum med en naturlig miljö och smakfulla blandare.
Rymligt badrum med wellness-atmosfär

Badrum med öppen planlösning och naturlig elegans

Önskar du dig ett mysigt badrum med gemytlig atmosfär i ditt nya eller elegant renoverade hem? Använd det stora utrymmet under taket och inred badrummet med en doft av konstnärsateljé. Fräscht vita putsade eller kaklade väggar och golvbrädornas ljusa naturton förstärker dagsljuset. Inredningen skapar en vänlig interiör som är både lätt och funktionell. badrumsmöbler med detaljer av trä, accessoarer i naturfärger och en rustik matta sätter en personlig prägel på rena geometriska former. Stora fönster lättar upp det sneda taket och släpper in naturen utanför. Den öppna lösningen mot sovrummet förenar bostadsytorna och framhäver bostadens karaktär.

Badrum i hemtrevlig stil med moderna blandare för effektiv vattenglädje

Med sin precisa och naturliga design sätter hansgrohe blandarna i serien Talis livfulla accenter i det hemtrevliga badrummet. I den ljusa miljön med sina räta linjer kommer kromblanka ytor elegant till sin rätt. Tvättställets vatten regleras med en intuitiv tryckknapp (Select). Duschen har sin plats bakom den smäckra glasväggen. Den stora huvudduschen och handduschen i serien Raindance skämmer bort dig med ett omväxlande, komfortabelt duschnöje.