För okomplicerade

Ombonad badrumsdesign med fräsch färgsättning och praktisk inredning

Ett ombonat badrum sätter en personlig prägel på din nybyggda eller renoverade bostad. Badrummet ser större ut om det inreds i ljusa färger. Inredningsdetaljer i svalt blått skapar en fräsch atmosfär. Den funktionella inredningens rena linjer utgör bakgrund för högkvalitativa blandares tidlösa elegans.

Ombonat badrum i fräsch design och moderna blandare.
Fräscha accenter i pastell och krom

Ombonat badrum med ljus interiör och funktionell inredning

Vill du inreda ett ombonat badrum med fräsch designdetaljer i ett litet utrymme? Då bör du satsa på en ljus färgsättning för att förstärka dagsljuset och skapa en levande atmosfär. Fräscht vitt kombinerat med himmelsblå pastellnyanser får det lilla rummet att kännas större och förbättrar dess effekt under ett snedtak. Duschplatsen har placerats i badkaret för att spara plats. Inredningen karaktäriseras av raka linjer och moderna funktioner. Alla duschtillbehör får plats i en smal väggnisch och badrumsmöbler i ren design skapar ordning och reda vid tvättstället. Vitt kakel och ett ovalt påbyggnadstvättställ är klassiska delar i traditionell badrumsdesign. Dekorativa detaljer i fräscht blått och blandare i blänkande krom fungerar som blickfång mot den klassiska bakgrunden.  

Tidlös design och modern teknologi i ett ombonat badrum

Blandarna i hansgrohe serien Focus har en tidlös design som förenas harmoniskt med den ombonade miljön och praktiska inredningen. Duschplatsens eleganta Showerpipe i hansgrohe serien Raindance inbjuder till mångsidig vattenglädje med sin stora huvud- och handdusch. Innovativ teknologi sörjer för ergonomisk komfort en effektiv resurshantering.