Yin och yang i badrummet

Badrum i svart och vitt med rent formspråk och minimalistisk elegans

Ett badrum inrett i svart och vitt utstrålar minimalistisk elegans. Det duala färgkonceptet skapar spänning, men utstrålar även lugn. Inredningens rena linjer i kombination med mjukt svängda former framhäver denna spänning och lek med kontrasterna. Sensuella blandare i vitt krom tar upp badrummets tema och erbjuder innovativa funktioner för en modern vattenglädje.

Badrum med sofistikerade kontraster

Badrum inrett i svart och vitt med minimalistiskt formspråk

Ska du bygga nytt eller renovera och har fastnat för harmoniskt balanserade kontraster? Då kan du välja ett dualt färgkoncept och inreda badrummet i svart och vitt. En minimalistisk inredning passar bra i en sober miljö. Den lockande spänningen mellan exakta linjer och mjukt rundade former framhäver färgernas polaritet. Det fristående badkaret har ställts i rummets mitt och kommer perfekt till sin rätt mot det mörka golvet. Badkarets strålande vita yta ger löften om haptisk njutning och den lätt svängda formen bjuder in till avkopplande vattenglädje. Vid tvättstället utgör svarta och vita badrumsmöbler en elegant ensemble. Gränsen mellan funktionell badrumsinredning och exklusiv möblering suddas ut. En sittplats med svarta läderfåtöljer och den generösa ingången till det svart-vita sovrummet betonar utrymmets bostadskaraktär.   

Raka former och innovativa funktioner för modern vattenglädje 

Med sina sensuella former framhäver blandarna i hansgrohe serien PuraVida den duala estetiken i det svart-vita badrummet. Den smäckra golvstående karblandaren är ett elegant blickfång i rummets mitt. Dess exklusiva former gömmer innovativa teknologier för en komfortabel och ansvarsfull resursanvändning.

Svart - vitt - krom

En vacker kombination full av kontraster och ro samtidigt.

PuraVida tvättställsblandare vid handfat på badrummet.