Den nya minimalismen i badrummet

Lev minimalistiskt och inred ditt badrum i reducerad stil

En design med rena linjer är avstressande. I modern arkitektur kommer inredning som reducerats till det väsentligaste verkligen till sin rätt. Ett minimalistiskt boende når ända in i badrummet, där du kan skapa din egen plats för avkoppling. Lågmälda färg- och inredningsval kombinerat med innovativa funktioner sörjer för en komfortabel vattenglädje.

Stor dusch och enkelt badkar i en minimalistisk miljö.
Inred ett funktionellt badrum

Minimalistiskt hem: Badrumsdesign med rena linjer i modern arkitektur

Tycker du om återhållsam design och kan koppla av i en reducerad, obegränsat funktionell miljö? Modern arkitektur med rena, tydliga planlösningar och mycket ljusinsläpp skapar perfekta förutsättningar för ett minimalistiskt boende. Plocka upp bostadsdelens rena, raka stil i badrummet också och skapa en ljus interiör som har koncentrerats till det väsentligaste. Tvättställ, badkar och dusch grupperade i ett privat wellness-område bjuder in till upplivande vattenglädje. Färgvalet har begränsats till ett fräscht vit-i-vitt-koncept. Frånvaron av färgstarka accenter och dekorativa accessoarer skapar lugn i rummet. Den reducerade estetiken bidrar till en lätt och luftig atmosfär.

Minimalistiskt badrum med innovativ teknologi i en miljö präglad av rena linjer

Med sin precisa och naturliga design sätter hansgrohe blandarna i serien Talis livfulla accenter i denna badrumsstil. Blandarnas kromblänkande ytor kommer elegant till sin rätt mot diskret, vit keramik. I den centralt placerade duschplatsen sörjer duschsystement Croma 100 för mångskiftande vattenglädje med sina tre stråltyper. Innovativ hansgrohe teknologi ansvarar för varaktiga funktioner och stor komfort.

Minimalistisk design i badrummet

Minimalistiskt boende i moderna byggnader når ända in i badrummet. Ett rum i diskret vitt får personlighet med kromblänkande blandare.