Här vill man vara gäst!

Praktiskt badrum med personlig miljö som andra badrum eller gästbadrum

Ett praktiskt gästbadrum kräver inte stor plats för att inredas personligt. Badrumsmöbler med raka linjer och gott om förvaring får plats med allt du använder varje dag och skapar en miljö präglad av ordning och reda. Ljusa färger gör att rummet ser större ut och duschen utan duschkar ger dig stör rörelsefrihet. Innovativa blandares praktiska funktioner gör sitt intåg i badrummet.

Gästbadrum med personlig design och eleganta blandare.
Inred det lilla badrummet personligt

Praktisk design med intelligenta funktioner i gästbadrummet

Ska du bygga nytt eller tänker du renovera hemma? Använd ett litet rum för att skapa ett praktiskt andra badrum eller ett gästbadrum. Rena, vita väggar och ett ljust golv förstärker dagsljuset och skapar en luftig atmosfär. Grå väggytor utgör en elegant fond i rummet och ett svart tvättställsskåp ger en personlig touch. En praktisk väggnisch ovanför tvättstället ger plats åt badrumstillbehören. Nischen är klädd med medelhavsinspirerad mosaik som ger liv åt inredningen med sina varma kontraster. Allt du behöver varje dag får plats i funktionella badrumsmöbler. Det skapar ett lugnt rum präglat av ordning och reda.

Personligt gästbadrum med innovativ teknologi

Med sitt organiska samspel mellan form och funktion skapar blandarna i hansgrohe serien Talis naturlig komfort i det praktiskt inredda gästbadrummet. Den elegant inglasade duschen i rummets flyktpunkt har inget duschkar och bjuder in till avkopplande vattenglädje. Den smäckra Raindance Showerpipe ger dig många olika slags vattenglädje med sin huvud- och handdusch. Designhöjdpunkter i krom eller vitt krom ger badrummet en fräsch touch. Innovativa teknologier sörjer för en hållbar resurshantering.