I harmoni med naturen

Modernt badrum mitt i naturen: för att njuta av vatten i det gröna

Ett badrum i lantlig stil erbjuder vattenglädje i samklang med naturen. Den personliga wellness-oasen som har skapats på favoritplatsen bjuder in till njutning. Naturliga material som trä och sten sammanför harmoniskt den ursprungliga miljön med modern arkitektur. Badrummet integreras i landskapet tack vare den öppna planlösningen.

Badrum med fristående badkar i omgivning med naturlig charm.
Lantligt badrum i naturnära design

Badrum i modernt lantlig stil för genuin njutning i samklang med naturen

Önskar du dig ett badrum i lantlig stil på din egna favoritplats? Då är det bäst att använda de ursprungliga egenskaperna hos material som trä eller sten. Så skapar du din wellness-oas som alltid kommer att förena dig med ditt smultronställe på jorden. Modern arkitektur skapar utrymme för en kreativ badrumsdesign. Den genuina badplatsen i alphotellets naturnära miljö ger inspiration åt personliga badrumsidéer. Originellt: I den inbjudande omgivningen på en öppen terrass står ett fristående badkar. Badkarets rustika karpanel harmonierar med terrassens golvbeläggning och skapar en varm atmosfär. Badplatsen skyddas av en prydligt vägg av staplad ved och har en imponerande utsikt över bergen, det ger extra glädje under badet.

Badplats i lantlig stil med fristående badkar och moderna blandare

Ett badrum med fristående badkar ger fri skikt åt alla håll och smälter harmoniskt in i en naturlig miljö. Blandarna i hansgrohe serien Metris med sin moderna design skapar en spännande kontrast till den orörda omgivningen. De rena formerna anpassar sig till dina olika inredningsönskemål. Blandarnas inre döljer sörjer innovativ teknologi för en komfortabel vattenglädje och en ansvarsfull användning av vattenresurserna.