Som ett tropiskt paradis

Obegränsad komfort i ett naturinspirerat badrum med dusch utan duschkar

Ett modernt badrum med regndusch och en härligt generös badrumsinredning: här gör mjuka vattendroppar sitt intåg i vardagen. Den öppna planlösningen upphäver alla begränsningar och ger gott om plats för dina wellness-rutiner. Rummets mittpunkt är duschsystemet. Det har många funktioner, öppnar upp rummet och är källan till ren vattenglädje.

Modernt badrum med dusch utan kar och öppen planlösning.
Mjuka droppar i det stora badrummet

Gott om plats att röra sig i det moderna badrummet med regndusch utan duschkar

Längtar du efter ett stort badrum där du kan njuta av en timeout från vardagen? Unna dig lite avkoppling och njut av känslan att omslutas av mjuka vattendroppar under en regndusch i ditt moderna badrum. Den öppna planlösningen skapar gott om plats i din wellness-retreat. Gröna växter skapar en naturinspirerad miljö och en relaxavdelning med sittplatser inbjuder till avkoppling. Långa siktlinjer leder blicken genom det generöst tilltagna rummet. Duschen utan duschkar avlägsnar onödiga hinder och ger större rörelsefrihet. Ett flexibelt duschsystem präglar rummet och lockar med riklig vattenglädje.

Sensuell vattenglädje med samma komfort som ett stort duschsystem

En regndusch framhäver den naturinspirerade badrumsdesignens livliga charm. Den öppna planlösningens fokus är duschsystem från hansgrohe som ger badrummet struktur. Showerpipe Rainmaker Select är en av regnduscharna som sörjer för ergonomisk komfort och ymnig vattenglädje med sin intelligenta teknologi. Den passar lika bra i det nya som det renoverade badrummet. Huvudduschens vita strålskiva smälter in i miljön harmoniskt. Designen är elegant och lätt tack vare den smäckra kromställningen.

Generös regndusch i naturnära badrum

Blickfång i den naturliga badrumsmiljön: hansgrohe Showerpipe Rainmaker Select övertygar med minimalistisk elegans och skämmer bort med vattenglädje.

Stor regndusch i krom med huvuddusch och handdusch.