För soliga sinnen

Naturlig badrumsdesign med medelhavscharm och läckra färgaccenter

Den läckra badrumsdesignen har skapats av det kreativa samspelet mellan färg och material. Den naturliga inredningen har hämtat inspiration från Medelhavet och kombinerar klassiska former med moderna element. I badrummet med wellness-atmosfär sörjer innovativ teknologi för en komfortabel, resurssnål vattenglädje.

Badrum med bronsbadkar och kontraster i pastellfärger.
Originella idéer för det lilla badrummet

Extravagant badrum med modern inredning och sydländsk charm

Är du inspirerad av Söderns varma atmosfär och vill ha ett badrum med en naturlig inredning och ovanliga accenter? Ett litet badrum som planerats modernt eller renoverats kvalitetsmedvetet känns större tack vare basfärger i pastell. Väggar i dämpad sandstensockra och ljusgrått förstärker ljusinsläppet från det lilla fönstret och skapar en medelhavsinspirerad atmosfär. Det ljusa golvkaklets stora plattor skapar en diskret bas för vågade accenter i brons och mörkbrunt. Kakelmosaik med kvaderstens-effekt skapar varma kontraster vid tvättstället och i de små väggnischerna. Badrumsmöbler med rena, raka linjer och eleganta väggnischer ger plats åt dina badaccessoarer och skapar ordning och reda i badrummet.

Innovativa teknologier för praktisk vattenglädje i det originella badrummet

Dämpad färgdesign framhäver det fristående badkaret och duschen utan duschkar i rummet. Jordtoner lyfter fram badrummets wellness-zoner och betonar lugnet i din egna, privata vrå. Moderna blandare i serien Metris förstärker det originella badrummets personliga karaktär med sina rena, kromblänkande ytor. Inuti blandarna sörjer innovativa teknologier för en komfortabel vattenglädje och en ansvarsfull användning av vattenresurserna.

Moderna blandare i ett naturligt badrum

I badrummet med originell design och medelhavsatmosfär ger kromblänkande blandare en modern touch och erbjuder en komfortabel vattenglädje.

Originellt drömbadrum med badkar i brons.