För morgontrötta

Piggt badrum med praktisk inredning och livfulla färger

I det praktiskt inredda familjebadrummet skapar ljus och pigga färgkompositioner en glad atmosfär. Ytor i ljusa pastelltoner och djärva färgaccenter i solgult lyfter fram dagsljuset i smala utrymmen. Funktionell inredning erbjuder komfort åt hela familjen och skapar möjlighet för otvungen vattenglädje.

Pigg badrumsdesign i ljusa pasteller och solgult.
Piggt familjebadrum i solgult

Praktisk badrumsdesign för obegränsade funktioner i ett litet utrymme

Önskar du dig ett piggt badrum, och vill förena personlig design med modena funktioner på en kompakt yta? Då ska du inreda i ljusa basfärger och lyfta fram dagsljuset med ett soligt färgkoncept. En vägg med klassiska spröjsade fönster målad i smörblomsgult blir ett blickfång som skapar ett gott humör. Pastellgrå basytor och funktionella badrumsmöbler i diskret mörkgrått skapar lugn i interiören. Inredningen består av platssparande skåp som rymmer dina badrumsaccessoarer och skapar ordning och reda i badrummet. Två tvättställ och ett stort badkar är ett måste i ett familjebadrum. Duschen är placerad i rummets flyktpunkt. Duschväggen av glas är en motvikt till trädörren i andra änden av rummet.

Harmonisk design och teknologisk komfort i det praktiska badrummet

Ett praktiskt badrum kräver tillförlitliga funktioner. Blandarna i hansgrohe serien Logis har rena, mjukt svängda former som gör dem perfekta för modern badrumsdesign. Det rena formspråket kombinerat med innovativ teknologi erbjuder haptisk njutning och garanterar samtidigt en ansvarsfull resursanvändning. Så ser en dagens vattenglädje ut.