För alla Skandinavien fans

Badrum i skandinavisk stil i modern miljö med klok teknologi

Rena inredningsdetaljer är typiska för ett badrum i skandinavisk stil. Den strukturerade planlösningen sammanför ett tvättställ och ett badkar i ett wellness-område. Ytor i vitt och jordiga färgnyanser betonar trägolvets naturliga charm. Den diskreta keramiken är typiskt minimalistisk medan moderna blandare står för stilsäkra accenter.

Modernt familjebadrum i skandinavisk stil.
Värmande atmosfär i badrummet

Lågmäld badrumsdesign med en tydlig rumsindelning och skandinavisk inredning

Uppskattar du en återhållsam badrumsdesign och vill kombinera sakligheten i modern arkitektur med en skandinavisk inredning? Om du vill inreda ett badrum i naturligt nordisk stil är ett rum med rena linjer och högt i tak perfekt. I en ljus miljö mer fräscht vita väggar och tak utstrålar obehandlade trägolv mycket värme. En mellanvägg i jordnyanser skapar färgkontraster och utgör badkarets fond. Runda, enkla tvättställ vilar mot en träskiva och bidrar till rummets lätta intryck. Moderna blandare i blankt krom fulländar kombinationens elegans.

Skandinavisk inredning med framträdande blandare i det moderna badrummet

Med sina harmoniska linjer bidrar hansgrohe Metris blandare till den varma atmosfären. Ett geometriskt balanserat formspråk betonar den skandinaviska inredningens pragmatism. Blänkande krom ger en personlig touch och skapar en spännande kontrast till naturligt bearbetade träytor. Framåtblickande hansgrohe-teknologier möjliggör en komfortabel vattenglädje och sörjer samtidigt för en effektiv vatten- och energiförbrukning.