För soldyrkare

Medelhavsbadrum med modern inredning och naturlig atmosfär

Ett medelhavsinspirerat badrum står i spännande kontrast till modern arkitektur. En inbjudande atmosfär skapas när stengrå ytor förenas med nyanser i jordfärgad ockra. En sittplats med generös utsikt i det fria förenar rummet med naturen utomhus och bjuder in till en paus. I wellness-området sörjer modern teknologi för ett intelligent vattenflöde.

Badrum i medelhavsstil med fönster från golv till tak.
Varm inredning i det stora badrummet

Naturinspirerade detaljer från Medelhavet i det moderna badrummet

Tycker du om modern arkitektur och är ute efter att förena en kärv charm med en naturlig inredningsstils värme? Då kan du välja en inredning med sydländsk doft och inreda ett medelhavsbadrum med värmande interiör. I ett rum med räta linjer utgör ytor av exponerad betong grunden för en mysig retreat. Avskilt från funktionsområdet skapas en inbjudande wellness-oas med generös duschplats, fristående badkar och kubformat tvättställ. En sittplats framför fönstret som går från golv till tak bjuder in till vila och leder blicken utomhus. Glasväggen öppnar upp miljön och leder naturen inomhus. Spegelklädda ytor bakom tvättstället fångar upp dagsljuset och reflekterar dem i rummet. Jordiga färgnyanser harmonierar med den exponerade betongens robusta karaktär och skapar en inbjudande atmosfär.

Rätlinjiga former och innovativa funktioner för modern vattenglädje

Med sina geometriska former och kromblänkande ytor betonar blandare i hansgrohe serien Metropol den medelhavsinspirerade stilens moderna karaktär. Den stora huvudduschen Rainmaker Select utan duschkar och med strålskiva i vitt glas är ett blickfång. Tillsammans med handduschen vars vita krom harmonierar med glasets vita färg garanteras ett varierande duschnöje. Innovativa teknologier erbjuder ergonomisk komfort och reglerar vattenmängden skonsamt.

Innovativa blandare i elegant badrum

Form och funktion bildar en enhet i det eleganta badrummet. Golvstående blandare i ren design döljer perfekt all teknologi som krävs för modern vattenglädje.

En doft av Medelhavet med golvstående blandare.