Marin badrumsdesign

Wellness-badrum med maritim stämning: högkvalitativ design lätt som en sommarbris

Fräscht blått och referenser till naturen ger badrummet en avkopplande semesteratmosfär, där tvättställens utsökta design förenas med blandarnas och det fristående badkarets innovativa teknik. Duschväggen kompletterar det rymliga badrummet med duschglädje utifrån dina egna önskemål.

Ljus badrumsinredning med maritima accenter.
Designerbadrum med havskänsla

Fräsch badrums-retreat med referenser till sol, sand & strand

Drömmer du om en oändlig himmel över havet, om att koppla av på stranden? Detta ljusa, rymliga badrum framkallar en maritim atmosfär med sina fräscha färger och sandfärgade kakel. Inredningen i vitt med blandare i krom framhävs mot himmelsblå väggar med kontrastväggar i livfull mosaik. Mosaikens kiselsten skapar en strandkänsla och ger väggarna en attraktiv tredimensionalitet bakom duschen och toaletten. Duschens många valmöjligheter bjuder in till din alldeles personliga duschupplevelse, eller varför inte ta ett härligt avkopplande bad i badkaret? Kort sagt: detta är ett wellness-badrum av oceaniska dimensioner.

Smart blandarteknologi i en badrums-retreat med strandfeeling

Rena linjer i dessa golvstående tvättställsblandare ur hansgrohes serie Metropol tar upp stilen i badrummets exklusiva inredning. Blandarna passar perfekt till de skulpturala tvättställen och kompletterar ställens fristående pelare med sin användarkomfort. I det centralt placerade badkaret erbjuder den puristiskt designade termostaten ShowerTablet en ergonomisk avställningsyta för alla småsaker som behövs för ett avkopplande bad. Och i duschen skämmer RainSelect bort dig med intuitivt manövrerade knappar och ergonomiska vridhandtag. Duschtermostaten är integrerad i väggen och lämnar gott om plats under den generösa huvudduschen Rainmaker Select. Den högkvalitativa designen i vitt och krom förenas harmoniskt med den lätta, fräscha badrumsatmosfären som för tankarna till havet.