Tradition i modern tappning

Klassiskt badrum med traditionell inredning för modern vattenglädje

Ett klassisk badrum får en ny tappning i modern arkitektur. Rena geometriska linjer står i spännande kontrast till den traditionella inredningen. Trägolvens genuina karaktär framhävs elegant i rum med ljusa väggar och tak. Påbyggnadstvättställ med rundade hörn och ett fristående badkar är snygga i en klassisk badrumsdesign.

Klassiskt badrum med trägolv i ny tappning.
Traditionell design i ett modernt badrum

Klassisk inredning och modern teknologi i elegant badrum

Uppskattar du modern arkitektur med dess rena linjer, men är ändå förtjust i klassisk badrumsdesign? När rummets rena linjer samspelar med en traditionell inredning tolkas det klassiska badrummet om i ny tappning. Väggar i fräscht vitt och milda gråtoner står i elegant kontrast till varma, naturliga brädgolv. Lekfulla, dekorativa inredningsdetaljer i milda färger står för den nostalgiska touchen. Även wellness-området med sitt fristående badkar och mjukt rundade påbyggnadstvättställ är inspirerat av traditionell badrumsdesign. Mitt i rummet sörjer en duschplats utan duschkar för uppfräschande vattenglädje. En schäslong i mysig retrostil bjuder in till avkoppling efter duschen.

Komfortabel och effektiv vattenglädje i klassiskt badrum

Med sina gracila linjer är blandarna i hansgrohe serien Metris Classic perfekta för en klassisk inredningsstil. Den reducerade designen nytolkar traditionella linjers formspråk på ett modernt sätt och gömmer innovativ teknologi för en effektiv vattenreglering. Den rymliga duschplatsen har även plats för två personer som kan dela vattenglädjen. Runda huvudduschar i serien Raindance Classic harmonierar med interiören och sörjer för modern duschnjutning.

Klassisk badrumsdesign vid tvättstället

Kromblänkande blandare är glänsande höjdpunkter i den klassiska inredningen. Runda påbyggnadstvättställ i vitt harmonierar med den smäckra tvättställsblandarens rena linjer.

Svängda blandare i Classic-stil mot vit keramik.