Mysfaktor i badrummet

Mysigt badrum inrett med varmt trä och personliga inredningsdetaljer

I det ombonade badrummet skapar ytor av trä en varm atmosfär. Tvättställsskivan av robust furu är den perfekta fonden för vit keramik och eleganta blandare. I moderna byggnader mildrar levande trästrukturer den hårda karaktären hos exponerad betong eller grovputsade ytor. Det naturliga materialet förvandlar badrummet till din egna wellness-oas.

Ombonat badrum med trägolv, relaxavdelning och ljus miljö.
Drömbadrum: ombonad inredning av trä

Kreativa badrumsidéer och harmoniskt design i det ombonade badrummet

Önskar du dig ett badrum med en stor avdelning som fungerar som din egna wellness-oas? Då kan du ta hjälp av trä, textil och personliga inredningsdetaljer för att inreda ett ombonat badrum med inbjudande interiör. I ett stort utrymme kan du skilja funktionsområdet med toalett och bidé från wellness-området med badkar, dusch och tvättställ. Bredvid wellness-området finns en relaxavdelning med sitt- och liggplats där du kan koppla av i din egen njutningszon. Trä ger perfekta förutsättningar för en kreativ badrumsdesign: Naturliga golvbrädor är sköna att gå på och skapar en varm känsla i miljön. Inbyggda avsatser skapar varierande nivåer i rummet samtidigt som de fungerar som avkopplande sitt- eller liggplatser. Mellan mjuka kuddar och dekorativa föremål – exempelvis bilder av dina favoritmotiv – kan du koppla av och bara njuta.

Design-blandare och badrumskeramik i rätt ljus

Stora fönster, en utgång mot trädgården eller uteplatsen utökar badrummets upplevelsezon. I badrum som saknar dagsljus skapas den mysiga atmosfären av belysning som anpassas till utrymmet. Optimalt belysning framhäver keramikens eleganta linjer och de exklusiva blandarna i vitt krom på ett skickligt sätt. Med sin sensuella design integreras PuraVida blandare från hansgrohe harmoniskt i miljön. Det generösa duschsystemet ställer vattenglädjen i rummets mittpunkt.

Inredningskoncept och trender i badrum

Wellness-aspekten är det centrala i ett mysbadrum. Varmt trä harmonierar med vit keramik och blandare i blänkande vitt krom.

Idéer för att inreda med trä i mysbadrummet.