Elegant individualism

Glamoröst badrum med kreativ design och modern teknologi

Ett glamoröst badrum ger utryck för glädjen i kreativt skapande. Djärvt kombinerade färger och material visar upp din personliga stil och skapar en levande miljö. Den exklusiva designen känns både ombonad och funktionell. De eleganta blandarnas harmoniska förening av form och funktion betonar rummets moderna karaktär.

Glamoröst badrum med kreativ design och eleganta blandare.
Modernt badrum i personlig stil

Glamorös badrumsdesign med exklusiva accenter och funktionell komfort

Tycker du om en kreativ stil och vill skapa ett glamoröst badrum med exklusiv inredning i ditt nya eller renoverade hem? Då bör du välja spännande färgkombinationer och satsa på oväntade materialkombinationer för att skapa en överraskande effekt. Mörkt, stort golvkakel utgör basen för den extravaganta inredningen. Väggar i mustig ockra står i livlig kontrast till ytor av stengrått eller ljust väggkakel och vitputsade ytor. Badrumsmöblernas mjuka trä fulländar det harmoniska samspelet. Mindre möbler och lampor av akrylglas sätter en personlig prägel på rummet med sina ovanliga former. Ett klassiskt spröjsat fönster släpper in mängder med dagsljus och förstärker den exklusiva designens effekt. Den breda fönsterbrädan fungerar som avställningsyta för badrumstillbehör.

Tidsenlig teknologi för en modern vattenglädje

Med sina organiska former tar blandarna i serien Talis med sig naturlig elegans och funktionell precision till det glamorösa badrummet. Tvättställets vatten regleras med en intuitiv tryckknapp (Select). Bakom duschens eleganta glasvägg sätter Croma Showerpipe med huvud- och handdusch snygga design-accenter i vitt krom. Innovativa teknologier sörjer för en komfortabel och miljövänlig vattenglädje.