Jordiga toner, stilfull utrustning

Stilfullt badrum inrett med varma färger och högkvalitativ utrustning

I ett badrum stilfullt inrett badrum skapar harmoniska färgkombinationer en varm atmosfär. Ljusa ytor med mörka toner i brunt kompletterar varandra och skapar en karaktär av välbefinnande. Högkvalitativa material och exakta linjer bidrar till känslan av rofylld elegans. En stor duschkabin med sittplats skapar många tillfällen att njuta av duschstunden.

Stilfullt badrum med stor dusch och elegant duschset.
Äkta njutning med stor wellness-dusch

Stilfull badrumsdesign med varma färgaccenter och inredning av hög kvalitet

Önskar du dig ett stilfullt badrum med högkvalitativ inredning som skapar en varm känsla av välbefinnande? Om ditt badrum har små fönster bör du satsa på harmoniska färgkombinationer för att fördjupa rummets uttryck. Golv av stora kakelplattor och rena, vita väggar gör sig bra mot intensiva färgkontraster. Mörkbruna badrumsmöbler uttrycker en varm elegans mot den pastellfärgade bakgrunden. Inredningens rena geometriska linjer bidrar till det eleganta, lätta utseendet. Mörka inredningsdetaljer stabiliserar rummet och utgör en god bakgrund för dekorativa tillbehör i vitt och i mjuka naturfärger. Vid tvättställ och på förhöjda kanter sätter mosaik i dämpade jordfärger en elegant prägel på badrummet.

Elegant duschset för komfortabel vattenglädje i den stilfulla duschplatsen

Det smala utrymmet leder direkt till en generös duschplats. Bakom den mörka glasväggen finns en liten njutningsoas med det blänkande duschsetet av krom i centrum. hansgrohe handduschen Raindance Select skämmer bort dig med tre olika stråltyper. Två murade, mosaikbelagds sittbänkar i brunt inbjuder till avkoppling. Duschen är insmugen under snedtaket som har täckts med samma bruna kakelmosaik. Det skapar känslan av en skyddad retreat med mysig atmosfär.