För kvalitetsmedvetna

Sobert elegant badrum med personlig inredning och högkvalitativ utrustning

En modern arkitektur är den perfekta inramningen för ett personligt planerat och stilfullt inrett badrum. Utvalda material med varierande ytstruktur utgör grunden i en högkvalitativ interiör. Ett kreativt sätt att utnyttja utrymmet skapar en wellness-oas i badrummet. Innovativa teknologier sörjer för ett effektivt sätt att njuta av vatten.

Personlig wellness-oas i ett högkvalitativt badrum.
Exklusiv vattenfröjd i elegant badrum

Badrumsdesign av högkvalitativa material och med ergonomiska funktioner

Planerar du ett nytt, modernt inrett hem och önskar dig ett sobert elegant badrum som uttrycker din personliga stil? Då bör du skapa en interiör med en högkvalitativ inredning och vara kreativ i valet av olika material. Ett golv av mörkgrå natursten skapar en elegant bas för ditt personliga wellness-område. Stora väggytor täckta med kakel med trä-effekt framhäver exklusiviteten och ger samtidigt miljön en varm känsla. En avsats ger rummet ytterligare en nivå: det öppnar upp för ytterligare inredningsmöjligheter. Det upphöjda ytan är reserverad för badkaret som står i wellness-områdets centrum. Utsikten genom fönstret låter dig njuta av lugna stunder under badet. En dusch utan duschkar och en tvättplats för två fulländar den eleganta inredningen.

Innovativa teknologier och ergonomisk komfort för en effektiv vattenglädje

Det innovativa formspråket i hansgrohe Talis blandare står för obegränsad användarkomfort och hållbar resurshantering. Exempelvis reglerar du tvättställets vatten med en intuitiv tryckknapp (Select). Duschsystemet Rainmaker Select anpassar sig perfekt till den exklusiva designen med sina eleganta former. En raffinerad, inglasad vit strålskiva på den stora huvudduschen skänker estetisk njutning och varierande vattenglädje.