Natursten möter kromdesign

Stilfullt drömbadrum med elegant layout och högkvalitativ interiör

Ett stilfullt drömbadrum med öppen planlösning för större rörelsefrihet. Den minimalistiska inredningen består av högkvalitativa material och undviker den distraktion som skapas av onödiga detaljer. Designen präglas av lyxig natursten, exklusiv keramik och eleganta blandare. Innovativ teknologi gör det möjligt att njuta av vattnet effektivt och bekvämt.

Lyxigt badrum i elegant miljö med sval natursten.
Minimalistiskt elegant drömbadrum

Inred badrummet med exklusiv inredning och innovativ teknologi

Önskar du dig ett stilfullt drömbadrum i en ren miljö präglad av ett minimalistiskt formspråk? Satsa på lyskraften i natursten, elegant keramik och högkvalitativa blandare för att uttrycka din stilkänsla. I ett rum med räta linjer kan du inreda ditt badrum med stil genom att skapa ett genomgående, plant wellness-område med badkar, dusch och tvättställ. Stora marmorplattor med harmoniskt skiftande ytstruktur skapar en stilsäker, generös inredning. Återhållsamma färger och avsaknad av plottrig dekor är utmärkande för en reducerad design som låter dig njuta utan att distraheras. Elegant integrerad, spegelklädd förvaring ger utrymme för sådant du använder varje dag och sörjer för ordning och reda.

Stilfullt drömbadrum med geometriskt formspråk

I det här drömbadrummet utgör det exakta formspråket en perfekt bakgrund för siluetten som skapas av badkarets vita keramik och kromblänkande blandare. Både till tvättställ och badkar: Blandare ur hansgrohe serien Metropol framhäver 90-graders vinkelns estetik och är höjdpunkter i moderna miljöer med sin effektiva teknologi. Rummets flyktpunkt inbjuder ett generöst duschsystem till mångskiftande duschglädje.

Sobert drömbadrum med elegant blandare

Den eleganta marmorn tar fram blandarens linjer. Den geometriskt exakta designen framhäver det minimalistiska konceptet.