Avantgarde i badrummet

Avantgarde i badrummet: idéer för sensuell design och modern teknologi

Avantgarde i badrummet uttrycker modet att vara individuell och glädjen över visionär inredning. Exklusiv design och intelligenta funktioner samsas i en stilistiskt återhållsam miljö. Den minimalistiska arkitekturen lyfter fram naturstenen, den eleganta keramiken och exklusiva blandare på ett strålande sätt. En koncentrerat elegant atmosfär bjuder in till avkoppling och njutning.

Minimalistiskt badrum med bred glasvägg mot trädgården.
Avantgarde-badrum, design med känsla

En avantgardistisk badrumsdesign inspirerar till sensuellt modern stil

Älskar du det sensuella samspelet mellan modern arkitektur och natur? Planera då badrummet som en retreat med en heltäckande glasvägg. Den suddar ut gränsen mellan det minimalistiskt inredda badrummet och trädgården utanför. Det är lätt att koppla av i en luftig miljö som bara innehåller det väsentligaste. Tvättstället, det fristående badkaret och en dusch utan duschkar står på natursten och skapar en retreat med wellness-atmosfär. En sittplats nära fönsterväggen och en elegant hylla för dina personliga saker ger badrummet bostadskaraktär och inbjuder dig att stanna länge.

Stilbildande rumsinredning i samklang med teknologisk innovation

Stilbildande badrumsdesign är oupplösligt förenad med teknologisk perfektion och användarvänlighet hos hansgrohe. Blandare i serien PuraVida med sina svepande former och organiska förening av krom och vitt är höjdpunkter i det personligt inredda badrummet. Det sensuella samspelet mellan form och textur är i harmoni med badrummets keramik. Ljusa, stora golvplattor av sten och tak av exponerad betong eller vit puts fulländar miljön. Showerpipe Rainmaker Select strukturerar utrymmet med sin centrala placering. Utöver den livfulla framtoningen i vitt och krom sörjer funktionell perfektion för komfortabel vattenglädje.

Avantgarde i badrummet i vitt och grått

Ett naturnära rum för avkoppling och lugn: I det sensuellt inredda badrummet står Showerpipe Rainmaker Select med sin livfulla framtoning i vitt och krom i centrum.