Duscha med outdoor-feeling

Avantgardistiskt badrum med stilbildande design och naturkänsla

Natur i badrummet suddar ut gränsen mellan inne och ute. Ytor i varierande geometriska former kombineras kreativt och de asymmetriska formerna harmonierar med landskapet. Växelspelet mellan trä, sten och glas signalerar djärv stilmedvetenhet. Även blandarna i exklusiv bronsfärg är kännetecknande för den avantgardistiska badrumsdesignen.

Natur i badrummet med stora fönster och träinredning.
Kreativt och naturligt badrum

Avantgardestil i badrummet: med exklusiva material och teknologier

Vill du kombinera stilbildande design med natur i ditt badrum? Då ska du välja ett rum med stora fönster som tar in det gröna landskapet i huset och låter dig njuta av rummets unika känsla. En sådan miljö inspirerar till en kreativ lek med asymmetriska former och annorlunda ytstrukturer. Trä, glas och sten skapar olika geometriska former som griper in i varandra. Exklusiv badrumsinspiration från ”Campbells Pocket Residence” i Australien visar hur djärva materialkombinationer kan prägla en visionär design. Här förenas två tvättställ infattade i runda träcylindrar med en axel av sten. Badkaret vilar på en upphöjd avsats och dess huvudände omges av en rund bronsfärgad skiva. Badkaret nås via breda trätrappsteg. Fönster täcker två av rummets väggar och släpper in naturen.

Naturlig badrumsinredning och innovativa blandare med specialfinish 

Specialanpassade blandare i hansgrohe serien PuraVida fulländar det avantgardistiska badrummets inredning. En bronsfärgad skiva med specialfinish ger det organiskt formade tvättställs- och karblandarens svepande linjer en sofistikerad touch. Inne i blandarna sörjer innovativ teknologi för komfortabel vattenglädje och en ekologiskt ansvarsfull resursanvändning.