Rent. Elegant. Utan krusiduller.

Elegant badrum med ren design gör rummet större

En elegant badrumsdesign ger rymd åt badrum med smal planlösning. Pastellfärgade golv- och väggkakel tillsammans spegelytor gör att rummet ser större ut. Och i samspel med dagsljus skapas en ljus och vänlig interiör. Enkla möbler och funktionella blandare i krom framhäver det rena badrumskonceptet.

Elegant badrum med smal planlösning och spegelvägg.
Badrumsidéer för smala utrymmen

Elegant design med rena linjer i ett modernt inrett badrum

Tycker du om modern arkitektur och vill inreda ett elegant badrum med ren design på en smal yta? Då bör du satsa på färgkombinationer i pastell kombinerat med raka linjer för att öka rummets effekt. En stor spegelvägg mittemot fönstret absorberar dagsljuset och förstärker det. Stort ljust kakel framhäver badrummets luftiga atmosfär och utgör den funktionella inredningens bas. En mörkgrå fondvägg står som sofistikerad kontrast vid rummets flytpunkt. Badkaret är klätt i samma färg, vilket främjar det eleganta samspelet mellan ljus och mörker. Nära fönstret finns en liten sittplats med en stor, grön krukväxt som skapar hemtrevnad.

Intelligent teknologi för en bekväm, effektiv vattenanvändning

Blandare ur hansgrohe-serien Talis tillför exklusiv design och obegränsad funktionalitet till det eleganta badrummet. Vid tvättstället reglerar du vattnet med en intuitiv tryckknapp (Select). Duschsetet drar uppmärksamheten till sig med sin smäckra styrskena och den stora handduschen i sensuellt vitt krom. Modern, vattenbesparande teknologi säkerställer en bekväm duschglädje och en effektiv resursanvändning.

Innovativa blandare i elegant badrum

Form och funktion utgör en enhet i eleganta badrum. Select-blandarens rena design döljer en perfekt teknologi för modern vattennjutning.

Blandare med rent formspråk vid det eleganta tvättstället.