För alla som älskar klassiskt

Klassiskt badrum med nostalgisk design för modern vattenglädje

Ett klassiskt badrum väcker traditionell badkultur till liv. Classic-designen är både lekfull och elegant med sin nostalgiska charm. Vit keramik, trä och mjukt svängda blandare förenas i harmoni med den luftiga, ljusa miljön. Bakom retrolooken döljer sig modern teknologi för modern och komfortabel vattenglädje.

Klassiskt inrett badrum med fristående badkar.
Vintage med lekfull elegans

Klassiska former, gulddetaljer och elegant vitt i badrummet

Önskar du dig ett personligt badrum med nostalgisk touch? Låt din klassiska stilmedvetenhet leda dig och skapa ett badrum med utvalda accessoarer i klassisk stil. Det generösa utrymmet med ljus atmosfär är indelat i olika upplevelsezoner och så inbjudande att du vill stanna länge. Med ett fristående badkar, en dusch du bara kliver rätt in i och en relaxavdelning som påminner om en härlig vinterträdgård får du en lyxig, exklusiv badkultur i hemmet. Den vita badrumskeramikens återhållsamma elegans tillsammans med färgmatchade väggar och golv är den perfekta kulissen för klassiska inredningsdetaljer. Antika sittmöbler med fin läderklädsel, graciösa byråer och småbord i vintagestil är dekorativa delar i en nostalgisk design.

Nostalgiska blandare för modern vattenglädje i det klassiska badrummet

I den sofistikerade Classic-interiören framhäver gulddetaljer harmonin mellan trä, natursten, keramik och blänkande krom. Den stilfulla dekoren gör nostalgiska blandare till den klassiska badrumsdesignens glanspunkter. Med sina karaktäristiskt svängda linjer anspelar hansgrohe serien Metropol Classic på den klassiska badkulturens lekfulla charm. Dessutom finns här ett samspel mellan traditionell elegans och innovativ teknologi som säkerställer en effektiv vattenglädje.

Klassisk blandare i nostalgiskt badrum

Lekfulla Classic-blandare i harmoni med den ljusa inredningen. Blänkande krom med detaljer i guld är glanspunkter i ett traditionellt inrett badrum.

Tvättställsblandare med gulddetaljer i klassiskt badrum.