Lagmedlemmar i cykelstallet

Ladda ner Flash Player här (linked)

BORA-hansgrohe

Toppklass i badrummet, köket och sadeln

hansgrohe bjuder på dina bästa vattenupplevelser. Det värdefulla elementet vatten är oskiljaktigt förenat med idrott. Cykelsport är innovativ ,dynamisk och tilltalar många, precis som hansgrohes produkter i kök och badrum. Därför är hansgrohe officiell huvudsponsor för stall BORA-hansgrohe. Stallchefen Ralph Denk gläder sig över att hansgrohe är manskapets partner: ”hansgrohe är ett varumärke med tradition som står för högsta kvalitet och bästa design. Jag är oerhört stolt över att vi nu kan fortsätta betona vårt lags målsättning och värderingar, laget har ju både sina rötter och identitet i Tyskland.”

BORA-hansgrohe sätter upp höga mål

Killarnas har en klar målsättning: de ska vara med och cykla om segern i alla viktiga nationella och klassiska lopp som ingår i elittävlingen World Tour. Med lagförstärkningen vill stallchefen Ralph Denk leva upp till de höga förväntningarna. Därför trampar även den dubbla världsmästaren Peter Sagan på pedalerna för BORA-hansgrohe. För tillfället rankad som nummer ett i WorldTour-rankningen har Sagan redan stått på pallplatsen i Tour de France 2016 när han vann poängtävlingen i den gröna poängtröjan. En jury bestående av radiosportexperter tilldelade honom kombativitetspriset som den mest offensiva cyklisten. Stall BORA-hansgrohe kommer att fira stora framgångar tillsammans med början säsongen 2017.

Bli en följare: Stall BORA-hansgrohe finns även i sociala medier:

Stall BORA-hansgrohe håller farten uppe – våra elitidrottare i aktion

Bilder
  • Stall BORA-hansgrohe under träning.
  • Stall BORA-hansgrohe med Peter Sagan.
  • Cyklistprofil Erik Baška.
  • Peter Sagan talar.
  • Peter Sagan i loppet.
  • Cyklistprofil under loppet.

Hansgrohe använder cookies för att kunna ge dig bästa möjliga service. Om du fortsätter surfa på webbplatsen utan att ändra dina inställningar accepterar du att vi använder cookies.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>