Snabbt, enkelt och alltid till hands

hansgrohes apps och mobiltjänster

Vår service till dig: gratis verktyg och exempel till planering av kök och badrum till din mobil eller surfplatta. hansgrohes apps och mobiltjänster inspirerar dig och visar fina lösningar till ditt hem. Gläd dig till flexibel, interaktiv infotainment – oavsett var du befinner dig.

汉斯格雅中国工厂。
hansgrohe Showroom-app: Upplev badrums- och köksprodukter interaktivt och hitta en förhandlare i din närhet.

hansgrohes Showroom-app till iPad


Hjärtligt välkommen till den virtuella hansgrohe-utställningen. Vi visar dig dina nya favoritprodukter till badrum och kök på ett informativt och underhållande sätt. Upplev på din iPad vad hansgrohe menar med duschglädje och vattenkomfort. Med spännande exempel på användning och videoklipp som viser elementet vatten på nya sätt. Och som hjälper dig på väg i din planering.

Det får du med Showroom-appen:

 
  • Duschglädje i alle dimensioner. Välj din personliga duschlösning - från sortimentet av moderna handduschar, eleganta showerpipes och flotta huvudduschar. Vad mer? Olika stråltyper, bekväma duschkontroller och tekniska innovationer.
  • Tvättställsblandare - perfekta i form och funktion. Låt dig överbevisas av vår allsidiga blandarvärld. Är du på jakt efter den rätta blandaren till ditt tvättställ? Vår konfigurator presenterar dig för de perfekta kombinationena. Prova de olika höjderna – för större frihet på badrummet.
  • Duschglädje - också för grönsaker. Gör ditt kök till ett område för njutning och komfort. hansgrohes köksblandare är utstyrda med justerbara utdragbara duschar, vatten med ett tryck på knappen, komfortabla höjder och svängningsområde. För den mest komfortabla arbetsplatsen i hemmet.
  • Virtuell planering. Hur kommer denna dusch eller blandare att fungera hemma hos dig? Med hjälp av iPadens kamerafunktion laddar du ned din önskeprodukt i din egen bad- och köksmiljö. Det finns en minnessedel till dina favoriter som du kan sände via email eller skriva ut.
  • Onlinesökning efter butik och rörläggare. Var finns den närmaste VVS-butiken eller rörläggeren som du kan köpa hansgrohe-produkter hos? Vår omfattande listning visar dig snabbt din närmaste fackman – via GPS.

Prova själv: Ladda ned hansgrohes Showroom-app gratis i iTunes. OBS: De lokala användarvillkoren gäller för att använda appen.

Hansgrohes mobila vattenbesparingsberäknare


Letar du efter en ny dusch eller blandare? Och är det viktigt för dig att välja produkter som sparar på de värdefulla resurserna? hansgrohe-produkter är utstyrda med den miljövänliga EcoSmart-teknologin som automatiskt reducerar vattenförbrukningen. Det är både bra för din plånbok och för klimatet. Med hjälp av detta mobila verktyg kan du snabbt se hur mycket vatten och energi du kan spara med en hansgrohe-produkt. 

Beräkna din energibesparingspotential med EcoSmart


Med vattenbesparande produkter är det upp till 60 % lägre vattenförbrukning, jämfört med vanliga produkter utan vattenbesparande funktion. Föreställ dig hur mycket vatten det blir på ett år:  Vattenbesparingsberäknaren från hansgrohe visar dig hur mycket vatten och energi du sparar i ditt hushåll. Du kan använda den var som helst på din mobil, också när du tittar på ett nytt badrum i utställingen eller butiken.

 Gå till vattenbesparingsberäknaren här.