Färgsprakande familjeliv med färgade blandare från hansgrohe.
FinishPlus – ytor i 5 färger

Design har bara ett ledord – dig

Alla börjar och slutar dagen i badrummet – oavsett om vi bor på landet eller i staden, om vi lever som singlar eller i ett flergenerationsboende. Och alla älskar vi att uttrycka oss individuellt. Ett liv fullt av färg och färgade ytor: Med FinishPlus kan du göra ett statement där det passar dig. För design har bara ett ledord – dig. 

Välj din finish Hitta en återförsäljare

Ett hem. Så mycket mer än bara 2 rum med kök och badrum

Cool eller elegant? Minimalist eller utåtriktad? hansgrohe följer dig genom livet oavsett hur, med vem eller var du bor. Med våra fem olika FinishPlus-ytor kan du designa ditt badrum helt efter egen smak. Våra produkter i matta eller metallicfärger ger dig möjlighet att ge din uppfattning om estetik fritt utlopp. Så att tvättställ, badkar eller dusch blir dina favoritplatser i hemmet.

Finish i färg? Det vill jag ha. Hitta en återförsäljare

#CreateAsYouAre: snyggt är det du gillar

En sak är att hansgrohe gör badrumsdesign av hög kvalitet med lång livslängd och miljövänliga vattensparande funktioner. En annan sak är vad du gör med produkterna hemma. I bildgalleriet kan du se inspirerande inredningsexempel från våra kunder. Exempel som definitivt gör oss på hansgrohe väldigt entusiastiska.

FinishPlus: Design för alla livets skeden