Nu i badrummet också

hansgrohe sBox: Ordning och reda vid badkaret

Badkaret är något många ser som en avkopplingsoas, där de kan dra sig tillbaka för att njuta och tanka energi. Ju mer estetisk och bekväm omgivningen är, desto större avkoppling. hansgrohe sBox badkar ser till att din timeout är både optiskt och haptiskt felfri. Duschslangar som hänger i vägen? Passé. Njut av den snygga utsikten och av en större rörelsefrihet.

hansgrohe sBox: duschslangen som försvinner i badkarets kant.

hansgrohe sBox badkar: Skänker glädje. Behöver lite plats.

En duschslang som försvinner i badkarets kant är både snyggt och praktiskt. Där är den upprullad och väntar på sin nästa uppgift. När du ska duscha eller ta ett bad drar du bara ut den snabbt och enkelt. Upp till bekväma 1,45 meter om du vill. Användningen är den enklast tänkbara och kräver ingen styrka för att dra ut eller hålla kvar slangen. Med hjälp av hansgrohe sBox badkar fungerar badkarets slangdragning kontrollerat, skyddat och säkert. Och det finns ingen risk att slangen snor sig.

Attraktivt utseende och mer individualitet i badkaret

Det enda som syns på utsidan är metallrosetten som hör till sBox badkar. Du kan välja mellan två attraktiva rosettdesigner utifrån vad som passar bäst till dina badrumsblandare: rektangulär eller oval. Se fram mot enkel rengöring: De släta ytorna är lättskötta. Med sBox badkar placerar du din favorit- handdusch valfritt på badkarets kant. Duschen väljer du separat. Vilken du väljer är en ren smaksak. sBox badkar är kompatibel ed alla vanliga dusch- och badkarsmodeller så länge badkarets kant är bredare än 71 mm.

En ren lösning när du bygger nytt eller renoverar badrummet 

sBox badkar är en högkvalitativ lösning för badkarsinstallationer i nybyggda eller renoverade badrum. Hittills har det smarta hansgrohe indragningssystemet använts i köket, där det sörjer för ordning i diskbänksskåpet. Och även för att slangen ska kunna glida in och ut lätt ur utdragbara blandare. Det slutna allt i ett-systemet ersätter det gamla systemet Secuflex för inbyggda installationer i badrum.

sBox badkar: Underlag för alla som vill veta exakt vad som gäller

VVS-montören installerar snabbt och enkelt slang-upprullningssystemet till ditt badkar. Proffset gläder sig över optimerade arbetsförlopp eftersom tvåstegsinstallationen med ett bas och färdigset underlättar hans eller hennes arbete. Proffset döljer sBox badkar helt i badkarets eller kaklets kant. Där behöver den bara ett litet utrymme. En extra fördel är att systemet är slutet och därmed behöver ytterst lite underhåll.

 
Video: the benefits of the sBox bath tub