Rebris: glädje från alla vinklar

Modernt badrum med Rebris vid tvättstället.
hansgrohe nyheter 2022

En frisk fläkt i badrummet

Ibland räcker det med en liten detalj för att göra stor skillnad: upptäck Rebris tidlösa blandare för att uppgradera ditt badrum. Välj mellan två designutföranden, ett med rundade eller ett med raka linjer, och renovera i bästa kvalitet. Det krävs inte mycket. Båda varianterna har ett brett utbud och gör din livsstil mer hållbar tack vare innovativa teknologier.

Fantastisk design i två versioner

Rebris E i matt svart vid tvättstället.
Den slanka 1-greppsblandaren Rebris E imponerar med handtagets och utloppets rena, exakta linjer. Ytfinishen i matt svart ger blandaren en elegant look.

Låt din smak vägleda dig. Med Rebris S och Rebris E får du en utpräglat gracil inredning i wellness-badrummet, vilken du än bestämmer dig för:

  • De mjukt rundade formerna i Rebris S passar harmoniskt in i en mängd olika badrumsstilar.
  • De rena linjerna i Rebris E är tidlöst moderna och passar perfekt i en badrumsmiljö med markanta linjer.

Båda designutförandenas formspråk präglar hela sortimentet, från tvättställsblandare till badkar och dusch. Så att du genomgående kan inreda med den yta som passar din stil: matt svart eller krom.

Innovation och funktion: det är kärnan i Rebris

Fördelar med Rebris    

De nya Rebris-blandarna skämmer bort dig med sin mångsidighet och imponerar med starka argument:

  • Designen är tidlös och kombineras harmoniskt överallt i badrummet där du njuter av vatten. Välj mellan krom och matt svart.
  • Rebris badrumsblandare är pålitliga och av hög kvalitet. Så att du kan glädjas länge över produkterna, och det till ett attraktivt pris.
  • Rebris är lättskötta. Du drar enkelt ut Coin Slot-perlatorn med hjälp av ett mynt och sätter tillbaka den efter avkalkningen.
  • Med innovativa teknologier stöder Rebris en hållbar livsstil. EcoSmart använder bara 5 liter vatten per minut. Med CoolStart sparar du ytterligare energi för att värma upp vattnet.

Rebris S: en mjuk siluett som passar i många badrumsmiljöer

Rebris E: linjär variant för en modern badrumsstil med markanta kanter