Barnduschen Jocolino: nu går det vilt till i badrummet!

Barndusch: Jocolino från hansgrohe, krokodilduschhuvud.
hansgrohe nyheter 2021

Förvandla ditt badrum till världens renaste lekplats

Rinner det mer tårar än vatten i badrummet? Många barn tycker inte om att duscha och det kan vara en prövning för barnens föräldrar. Med Jocolino kan du förvandla den dagliga turbulensen till roliga vattenlekar och värdefulla familjestunder. Detta söta djurduschhuvud kommer garanterat att uppskattas av dina barn och avleda deras tankar till något roligt.

Barnduschen Jocolino, den perfekta duschen för barn.
Med denna barndusch från hansgrohe byter du tårar mot glada dusch- och badstunder. Jocolino förvandlar nämligen nödvändigt ont till en lek.

3 djurdesigner, 2 stråltyper, 1 lycklig familj

​​​​​​​En glad nyhet för familjer med barn som ogillar vatten: småttingarna älskar att leka med barnduschen Jocolino. Och så förvandlas barnens ofta avskydda kvällsdusch till en mysig och rolig stund. Allra bäst blir den naturligtvis om pappa eller mamma sitter på badkarskanten och berättar äventyrshistorier om zebror, lejon och krokodiler under tiden.​​​​​​​

Detta gör barnduschen Jocolino djuriskt bra

  • Djuriskt kul: Barnduschen Jocolino finns i tre populära utföranden, som krokodil, zebra eller lejon. Med rullögon som gör den ännu roligare.

  • Djuriskt enkel: Det smala, ergonomiska handtaget är perfekt anpassat för små barnhänder.

  • Djuriskt mjuk: Jocolino har två stråltyper som är lätta att växla mellan när du vrider det isolerade handtaget. Rain-strålen är mjuk och skön. Med MonoRain riktas strålen exakt och sköljer ur schampot utan att det hamnar i barnens ögon.

  • Djurisk kvalitet: Barnduschen tillverkas i Tyskland i hansgrohe-premiumkvalitet, den är dessutom mycket lätt att skruva på och av.

  • Djuriskt avkopplande, även för föräldrar: Inga tårar och raseriutbrott, istället bad- och duschstunder fyllda av barnskratt.

Ta reda på mer om produkter och nyheter från hansgrohe