Hund som njuter av badet med hansgrohe DogShower.
DogShower

En spa-upplevelse för våra fyrfota vänner

Älskar du din hund och lider av hur stressad din kompis blir av badet? Självklart vill du bara din hunds bästa, så välkommen till en hundbadsrevolution. Hansgrohe DogShower smeker din fyrfota vän ren med vatten. Den nya hundduschen får stora som små hundar att koppla av – och husse och matte med.

DogShower Hunddusch 150 3jet med massagemunstycken

  • Tre stråltyper för ett skönt och effektivt hundbad
  • Mjuka borstmunstycken borstar och masserar med vatten
  • WaterBoost: öka vattenflödet med ett knapptryck
Hundbad med wellnesskänsla
Stråltyper
Stråltyper

Hundbad med wellnesskänsla

Du kan välja mellan tre stråltyper: En skön spraystråle som både rengör pälsen och masserar ryggen, en dusch för benen och en monostråle för tassarna. De mjuka, tysta stråltyperna lugnar hunden och passar också för känsliga och svåråtkomliga ställen.


En hundborste som är lätt att rengöra
QuickClean
QuickClean

En hundborste som är lätt att rengöra

Duschhuvudet har små, borstliknande silikonmunstycken som är lätta att rengöra efter hundens bad. De långa borsten har en större diameter än vanliga borst och är böjliga. Så det är enkelt att bara gnugga bort kvarvarande smuts och tvålrester.


DogShower på plats i en handvändning
UniversalFit
UniversalFit

DogShower på plats i en handvändning

Vill du att det ska gå undan i badrummet, men din vanliga handdusch sitter fortfarande kvar på duschslangen? Bytet sker i en handvändning: med en adapter som finns som tillval fäster du enkelt din DogShower på slangen växlar snabbt tillbaka efter hundbadet.     


Ändra stråltyp med en hand
Select
Select

Ändra stråltyp med en hand

Select-knappen gör det lätt att byta mellan stråltyperna. Du behöver bara en hand och behöver därför inte avbryta jobbet när du vill ha en annan stråltyp.

Med ett knapptryck

Öka vattenmängden efter dina preferenser
WaterBoost
WaterBoost

Öka vattenmängden efter dina preferenser

Med DogShower justerar du enkelt vattenmängden som du vill ha den under hundens bad: Med ett knapptryck ökar du flödeshastigheten till 9 l/minut för att få bort allt schampo. Även envis smuts tvättas bort utan problem på detta sätt.


Anti-stressprogram för hund och människa (om stressen är badrelaterad)

Brukar hundbadet sluta i kaos? Och trädgårdsslangen är din älsklings värsta fiende? hansgrohe DogShower, även känd som Furly DogShower, har tagits fram i samarbete med hundexperter och hundpsykologer. Strålens massageeffekt känns som en smekning över hundens rygg så din hund får njuta av en avslappnad duschupplevelse.

Fördelarna med hansgrohe DogShower:
  • Avkopplande: Ett mjukt, tyst vattenflöde och massagemunstycken reducerar stress under duschen.
  • Lätt att växla mellan tre stråltyper: Du behöver bara en hand och behöver därför inte avbryta jobbet när du vill ha en annan stråltyp. Funktionen är lika enkel som i hansgrohes duschar för oss människor.
  • Hunden blir ren: Vattenmängden kan ökas till 9 l/minut med ett knapptryck.
  • Ergonomi: Strålskivans formgivning har anpassats till hundkroppar. Det ergonomiska handtaget ligger väl i handen.
  • Lätt att installera: DogShower kan skruvas på handduschens standardanslutning.

Hundvännerna har ordet: deras upplevelse av DogShower 

”Efter vår 'smutsig hund'-mission testade jag @hansgrohe_dogshower. Så mycket enklare det var att få rent tjock päls! Borsten gör att det går lätt att skölja bort smuts och schampo. Min erfarenhet är att hundbadet har blivit mycket mysigare.“   
@luke_goes_online

”Vi fick testa @hansgrohe_dogshower och är så nöjda! Tack vare duschens borstmunstycken blir pälsen genomvåt snabbt. Det har aldrig varit enklare att bada hunden än med DogShower! Min man är också överförtjust och kunde inte tro hur snabbt vår hunds tjocka päls blev blöt och hur enkelt det gick att ”borsta” ur schampot! Vi kan verkligen rekommendera DogShower till andra!” 
@dailyscarlett_

”Jag är mer än nöjd. Yuki har så tjock päls och vårt vanliga duschhuvud klarar inte det jobbet. Jag hade alltid kvar schamporester i hans päls. Monostrålen är perfekt för att tvätta hundens ansikte och trampdynor. Till resten av kroppen använder jag alla munstycken. Då är det superenkelt att få bort allt schampo. Jag är väldigt nöjd och det är så mycket enklare att bada vår hund nu. Dessutom är det jättelätt att montera duschhuvudet, det tar inte ens en minut.” 
@yuki_thesnowdevil

”Det går jättefort att blöta underpälsen tack vare duschhuvudets långa silikonborst.”
@behuetet_geliebt

”Duschhuvudet från @hansgrohe_dogshower gör hundbadet mycket enklare. Det är speciellt utvecklat för hundar och sköljer inte bara bort all lera ur pälsen, utan också schampot. Det fungerar fantastiskt bra att duscha hunden och byta stråltyp med bara en hand och hålla hunden med den andra.” 
@littleblueheart_