Nya produkter från hansgrohe

Innovation har alltid varit vår styrka.
Upplev produktnyheterna från Hansgrohe.

Låt dig inspireras!

Kvinna under Rainmaker huvuddusch
+ Select: Glädje med ett knapptryck + klick + Rainmaker Select: Duschnöje med nya dimensioner + klick + Talis Select: När form och funktion blir ett med ett knapptryck + klick + Metris Select i köket: Ett knapptryck gör köksarbetet till ett nöje + klick +
Metris Select köksblandare
Hansgrohes nya mästare i köket är snygga, mångsidiga hjälpredor som är utrustade med utdragbar dusch, olika stråltyper eller svängfunktioner. Kökets bästa nyhet: bekväm vattenstyrning med ett knapptryck. Med Select är det ännu enklare att få arbetet ur händerna.
Man i duschen under Rainmaker Select huvuddusch.
Mjukt regn eller uppfriskande vattenfall? Styr ditt duschnöje med ett knapptryck. Välj mellan olika stråltyper och dyk rätt in i nya duschupplevelser! Du kommer också att uppskatta den rena, moderna designen hos vår nya XXL-huvuddusch.
Vatten med ett knapptryck på den nya Select-blandaren.
Vatten marsch och vatten halt med ett knapptryck! Nu ger våra innovationer betydligt större användarkomfort vid tvättstället också. Den senaste blandargenerationen med Select-teknologi från hansgrohe behöver ingen spak. Här smälter form och funktion samman till en modern helhet.
Nyhet: hansgrohe köksblandare med Select.
Bra arbetsflöde i köket varje dag. Med de nya blandarna Metris Select och Talis Select kan designälskare nu starta och stoppa vattenflödet synnerligen ergonomiskt. Diskbänken förvandlas till en ComfortZone där det är ett rent nöje att laga mat, fylla kärl eller städa.
Nya produkter från hansgrohe.
Barnsligt enkelt att slå om till gott humör. Nu har hansgrohe utrustat sin duschklassiker Croma med smart Select-teknologi. För att hela familjen ska kunna välja mellan olika sätt att duscha. Allt som behövs är ett knapptryck. Och de nya duschhuvudenas design? Den kommer också att glädja alla!

Hansgrohe använder cookies för att kunna ge dig bästa möjliga service. Om du fortsätter surfa på webbplatsen utan att ändra dina inställningar accepterar du att vi använder cookies.

   

OK