Översikt över Axor Universal tillbehör.

Ladda ner Flash Player här (linked)

Axor Universal tillbehör

Tillbehör designade av Antonio Citterio för alla miljöer

Tillbehören från Axor Universal är lika skiftande som livet självt. De tidlöst eleganta tillbehören uppfyller allas krav på komfort, vare sig de används av en familj, singlar eller i ett flergenerationsboende. Kombinera den separata produkterna precis efter dina egna önskemål och behov. Den självklara formgivningens mjuka former och rena linjer smälter in perfekt i helt olika inredningsstilar. Dessa tillbehör behöver inte hålla sig enbart till badrummet. Hyllorna, handdukshållarna och en tvålpump pryder sin plats i köket också.

Högkvalitativa och flexibla

Alla tillbehör som ingår i Axor universal-sortimentet är gjorda av högkvalitativa material som kromad metall, spegelglas eller vitfärgat glas. Det innebär att de är hygieniska, lätta att rengöra och att de håller länge. Axor Universal-tillbehören är dessutom ytterst flexibla eftersom de passar till många olika Axor-kollektioner. Vare sig du använder dem separat eller i kombination med varandra kommer de att göra vistelsen i badrummet både enklare och bekvämare. Du kan exempelvis använda ett tillbehör antingen som handdukshållare, eller använda det som en reling för en elegant hylla där du kan ställa andra tillbehör som en tandborstmugg eller tvålkopp. Det är du som bestämmer!

Smarta detaljer förenklar livet

Axor Universal-tillbehörens genomtänkta lösningar ger dig större komfort. Du kan till exempel enkelt använda tvålpumpen med bara en hand, och dess platta glaslock ger dig en extra avställningsyta i badrum eller kök. Om du använder en reling som bas för de olika produkterna, finns dessa nära till hands och kan anpassas efter dina behov. Det är bara att kombinera de tillbehör du oftast använder efter dina önskemål.

Mer information om Axor Universal-tillbehören

Hansgrohe använder cookies för att kunna ge dig bästa möjliga service. Om du fortsätter surfa på webbplatsen utan att ändra dina inställningar accepterar du att vi använder cookies.

   

OK