Axor Starck Organic follow your head and your heart

Ladda ner Flash Player här (linked)

Innovativ manövrering av Axor Starck Organic

Mer komfort, mindre förbrukning

Tvättställsblandarna från den nya kollektionen medvetandegör hanteringen av vatten för användaren. Manövreringen följer ett ergonomiskt förlopp: Vattnet sätts på och stängs av i änden på utloppet. Då är händerna redan där vattnet finns. Det betyder mer komfort och renlighet, eftersom droppvatten rinner ner i tvättstället. Temperaturinställningen, som används mer sällan vid tvättstället, finns separat i den övre änden av blandaren.

Uppdelningen är genomtänkt: Temperaturen förställs in individuellt med torra händer och kan förbli i det energisparande kalläget eller i en annan behagligare temperatur. Det innebär att det inte blir några droppar och ingen smuts på handtaget under användningen. Varm- och kallvattenmarkeringen (kallt vatten grönt och energisparande och varmt vatten orange) är signalstark. Samtidigt smälter handtaget i varje position harmoniskt samman med armaturdesignen.

Redan normalpositionen på 3,5 liter/minter vattenmängd ger en härlig vattenkänsla, samtidigt som förbrukningen är sparsam. En "Booster"-position ökar genomflödet vid behov och med en vridning till 5 liter/minut. Den innovativa manövreringen gör att användaren upplever livselementet vatten på ett mer medvetet sätt.

Den separata manövreringen är förbrukningseffektiv: Tack vare förinställningen av temperaturen förbrukas mindre varmvatten och energiförbrukningen minimeras. Om man vill förändra den görs det medvetet med det längre bort liggande manöverorganet.

Hansgrohe använder cookies för att kunna ge dig bästa möjliga service. Om du fortsätter surfa på webbplatsen utan att ändra dina inställningar accepterar du att vi använder cookies.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>