Axor Starck Organic follow your head and your heart

Ladda ner Flash Player här (linked)

En revolutionär vattenupplevelse

Armaturens duschstråle ger en känsla av sinnlighet

Så här härligt kan vatten kännas: Den revolutionära duschstrålen från Axor Starck Organic tvättställsblandare låter vattendroppa rinna behagligt kittlande och sinnligt på huden. 90 strålmunstycken bildar den mycket effektiva duschstrålen, som liknar en lyxdusch för händerna och som är speciellt funktionell, eftersom den fuktar huden över en stor yta.

Axort Starck Organic ger precis det vatten man önskar sig, men med mindre förbrukning än vanliga blandare: Genomflödesmängden ligger på bara 3,5 liter/minut utan några kompromisser vad gäller funktionalitet och vattenupplevelse. Blandarens duschstråle känns volyminös och behaglift kittlande, samtidigt som vattenförbrukningen är lägre.

En ansvarsfull hantering av den begränsade resursen sötvatten är en funktionsprincip hos Axor Starck Organic och därigenom en positiv normalitet. Den som ändå ibland vill ha en kraftigare stråle kan riktat öka vattenflödet från grundinställningen på 3,5 liter/minut till 5 liter/minut ("Booster"-position).

Hansgrohe använder cookies för att kunna ge dig bästa möjliga service. Om du fortsätter surfa på webbplatsen utan att ändra dina inställningar accepterar du att vi använder cookies.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>