Axor Starck Organic follow your head and your heart

Ladda ner Flash Player här (linked)

Organiskt-minimalistisk design

Blandaren befriades från allt onödigt.

Axor Starck Organics design är organisk-minimalistisk. Harmoniska linjer påminner om former ur naturen och ger kollektionen en spänningsrik, kraftfull och skulptural närvaro.

Precis som naturen, som alltid klarar sig med ett minimum så har Philippe Starck utformningsmässigt koncentrerat sig på det väsentliga. På så sätt har blandarna befriats från allt onödigt Handtagen smälter visuellt samman med armaturkropparna och är eregonomiskt utformade. De ger i varje position en harmonisk bild och visar den respektive valda inställningen.

Axor Starck Organic är mångsidig. Kollektionen infogar sig helt naturligt och harmoniskt i olika badrumsatmosfärer och skapar accentueringar där. Förbindelsen mellan organiskt formade och geometriska element passar in i ett sinnligt badrum, precis som till citat ur naturen eller en puristisk lösning. Kombinationsmöjligheter öppnas också med andra kollektioner.

Hansgrohe använder cookies för att kunna ge dig bästa möjliga service. Om du fortsätter surfa på webbplatsen utan att ändra dina inställningar accepterar du att vi använder cookies.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>