Axor Starck Organic tvågrepps tvättställsblandare

Ladda ner Flash Player här (linked)

Axor Starck Organic - harmoni från hjärta och sunt förnuft.

En unik design och en ansvarsfull hantering av vattnet

Axor Starck Organic skapar en harmoni mellan design och teknologi, ekologi och ekonomi, hjärta och sunt förnuft. Den unika, organiskt-minimalistiska designen signerad Philippe Starck har skulpturell kraft och följer denna grundprincip. Mjuka former och flytande övergångar kombinerat med intelligenta funktioner, sinnlighet med ekologiska värden. Harmoni står också för mångsidigheten: Designen integrerar sig harmoniskt i olika badrumsatmosfärer.

Så här härligt kan vatten kännas

En så unikt bred blandarduschstråle gör att vi upplever vattnet speciellt sinnligt. Precis som på en dusch pärlar vattnet över stora hudytor, otroligt voluminöst och med en otroligt låg förbrukning. Allt detta utan kompromisser med funktionaliteten och vattenupplevelsen.

Ett innovativt manöverkoncept

Axor Starck är nästa steg i utvecklingen av hanteringen av en blandare: Till skillnad mot den klassiska 1-grepps blandaren, som samtidigt styr volym och temperatur är hanteringen av denna nya tvågreppsblandare åtskild och ger ett ergonomiskt rörelseförlopp.

Axor Starck Organic tvågrepps tvättställsblandare

Axor Starck Organics design är organisk och minimalistisk. Handtagen för volym och temperatur smälter visuellt samman med blandarkroppen och är ergonomiskt utformade. Formspråket, som inspirerats av naturen, är både kraftfullt och skulpturellt.

Axor Starck Organic tvågreppsblandare

Precis som i en dusch pärlar sig vattnet på din hud med en känsla av stor vattenvolym men i verkligheten med låg förbrukning. Detta utan att göra avkall på funktionalitet och vattenupplevelse.

Axor Starck Organic tvågreppsblandare

Den innovativa 2-greppsblandaren gör det möjligt att hantera vatten enkelt, ergonomiskt och ekonomiskt. På Axor Starck Organic styrs vattenmängd och temperatur separat med två åtskilda handtag. Av- och påstängning sitter längst fram på blandarkroppen och temperaturreglaget sitter längst upp.

Hansgrohe använder cookies för att kunna ge dig bästa möjliga service. Om du fortsätter surfa på webbplatsen utan att ändra dina inställningar accepterar du att vi använder cookies.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>