Offentliga byggnader

Design som betalar sig

Både investerare och allmänna byggföretag har ett intresse av såväl byggprojektens värdebeständighet som lönsamhet. Hansgrohe erbjuder ett brett produktsortiment för individuella lösningar. Vare sig det handlar om design och exklusiv utrustning för offentliga lounger, eller system för att återvinna gråvatten till simbassänger och gatukontor är investeringar i produkter från Schwarzwalds badrumsspecialist alltid lönsamma.

Internationella referenser

 • Restaurang Vapiano i Mexico City.

  Informell stämning i en trendig restaurang – blandare från Hansgrohe

 • Restaurang Geist i Köpenhamn.

  Utmärkta måltider i varm miljö, kryddade med Axor.

 • Grundritning för Masdar City – ekostaden i öknen

  Hansgrohe är representerat med miljövänliga produkter i världens första ekostad

 • Världens högsta byggnad, Burj Khalifa, finns i Dubai och är bland annat utrustad med 5 000 Axor Starck-blandare.

  I världens högsta byggnad, Burj Khalifa i Dubai, rinner vattnet ur 5 000 Axor Starck-blandare. Det finns inte lika många Hansgrohe-produkter installerade på ett och samma ställe någon annanstans.

 • I den nya terminal 5 på Heathrow Airport står passagerarnas välbefinnande i centrum.

  Terminal 5 på Heathrow vill göra det så behagligt som möjligt för passagerarna på Europas största flygplats. Loungernas hygienutrymmen är utrustade med Axor och Hansgrohe-produkter för att skämma bort passagerarna.

Hansgrohe använder cookies för att kunna ge dig bästa möjliga service. Om du fortsätter surfa på webbplatsen utan att ändra dina inställningar accepterar du att vi använder cookies.

   

OK