Om oss

Vad är Hansgrohe?

Hurdana våra produkter är märker du med en gång - när du duschar, badar eller tvättar händerna. Men vad finns det bakom de skönt designade kvalitetsduscharna och -blandarna, Made in Germany? Vad driver Hansgrohe, vilken ekonomisk betydelse har företaget, var tar man sitt ansvar? Ta en titt genom nyckelhålet till badspecialisten i Schwarzwald, vars produkter du hittar världen över. På följande sidor kan du hitta allt det som gör oss till vilka vi är - och vad vi tycker är viktigt.

Översiktsbild över Hansgrohes Aue-anläggning i Schiltach

Medarbetare och företagsledning, årsredovisning och varumärken, produktionsanläggningar och dotterbolag.

Hansgrohes chef och Peter Sagan.
Cykelsport är innovativ, dynamisk och tilltalar många, precis som hansgrohes badrum och kök. Därför sponsrar högkvalitetsmärket hansgrohe det förstklassiga cykelstallet BORA-hansgrohe. Med början 2017 cyklar våra killar, med världsmästaren Peter Sagan i täten, mot nya segrar.
Hansgrohe tillverkar kvalitet.

Den finns i produkterna, i designen, i produktionen och i vår service – det ger dig många fördelar.

Hansgrohes stånd på ISH 2015

Träffa oss personligen - i Schwarzwald och på mässor runt om i världen.

Hans Grohe, företagets grundare

Badrumspionjärer sedan 1901 – med know-how, kvalitet och idéer för framtiden

Hansgrohe SE ser sig som vattnets försvarare och driver med passion fram lösningar och teknologi som skonar våra resurser.

Hansgrohe utvecklar resurssnåla produkter och tekniker och engagerar sig i miljön, samhället och sina medarbetare.

Hansgrohe använder cookies för att kunna ge dig bästa möjliga service. Om du fortsätter surfa på webbplatsen utan att ändra dina inställningar accepterar du att vi använder cookies.

   

OK